ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΖΙΤΖΕΡ &
ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
1 Κουπα σησαμελαιο
1κ.σ. τζιτζερ ψιλοκομμενο
½ κ.γ.μουσταρδα
½ λεμονι το χυμο του
1/3 κ.γ.παπρικα
γλυκια
1 κ.σ.λευκο κρασι
Φρεσκοτριμμενο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζετε όλα τα υλικα της μαριναδας στο μουλτι και χτυπατε
για 1’-2΄λεπτα.Βαζετε σε ένα μπολ τα φιλετα κοτοπουλου και τα περιχυνετε με τη
μαριναδα.Ανακατευετε και αφηνετε στο ψυγειο 2-3 ωρες.Ζεσταινετε ένα αντικολητικο
τηγανι η’ καλυτερα το γκριλ και ψηνετε τα κοτοπουλα εκει για 4’-5’λεπτα την κάθε
πλευρα.
Lixoudis.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου