ΠΑΤΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ
ΥΛΙΚΑ:
½ Κιλο λουκανικα χωριατικα
5-6 μετριες πατατες.
3 βραστα αυγα
1 κρεμμυδι ξερο
2 κρεμμυδακια φρεσκα
1 κ.σ.καπαρη
3 αγκουρακια τουρσι ψιλοκομμενα
1 κ.σ.ανηθο ψιλοκομμενο
1κ.σ. μαιδανο ψιλοκομμενο
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαριζετε και κοβετε σε κοματακια τις πατατες.Σε μια
κατσαρολα βαζετε αλατισμενο νερο να βραζει και ριχνετε τις πατατες.Σε πεντε
λεπτα προσθεστε στην κατσαρολα και τα λουκανικα τα οποια εχετε κοψει σε
ροδελες.Αφηστε να βρασουν μαζι πατατες και λουκανικα για δεκα λεπτα ακομα να
μαλακωσουν οι πατατες.(όχι να λιωσουν).
Σουρωνετε και μεταφερετε σε μεγαλη σαλατιερα μπολ.Ριχνετε
και τα αλλα υλικα (κρεμμυδια,καπαρη,αυγα κομμενα,αγκουρακι,μυρωδικα,και αλατοπιπερο.)Ραντιζετε
με το ελαιόλαδο , ανακατευετε και σερβιρετε.
lixoudis.gr
Δειτε επισης:
α)Πατατοσαλατα με τονο & βοτανα.
β)Πατατοσαλατα κλασικη
γ)Πατατοσαλατα με λουζα & ροκα
lixoudis.gr
Δειτε επισης:
α)Πατατοσαλατα με τονο & βοτανα.
β)Πατατοσαλατα κλασικη
γ)Πατατοσαλατα με λουζα & ροκα
Πολλά και νόστιμα υλικά που συνθέτουν ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο! Μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφή