Κουνέλι λεμονατο στο φουρνο με πατάτες
και δενδρολίβανo
Υλικα:
1 κουνέλι
Χοντρό
αλάτι- φρεσκοτριμμένο πιπέρι-παπρικα γλυκια-ριγανη
1 σκελίδα
σκόρδο κομμενη
2 λεμονια το
χυμο τους
Λιγο δεντρολίβανο
ελαιόλαδο
1 κιλο
περιπου πατάτες κομμενες για φουρνο
Εκτελεση:
Πλενετε καλα
το κουνελι και το κοβετε σε μεριδες.Το βαζετε στη γαστρα η΄ταψι μαζι με όλα τα
υπολοιπα υλικα και ανακατευετε καλα.Στρωνετε κατω στο ταψι τις πατατες και πανω
από αυτές το κρεας.Ριχνετε στο φαγητο και ένα ποτηρι νερο.Ψηνετε σε
προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για μια ωρα περιπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου