ΠΑΝΣΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΗ(ΤΗΓΑΝΙΑ) ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ
600γρ.χοιρινη πανσετα
Λιγο ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
1 πρασσο κομμενο σε ροδελες
1 ξερο κρεμμυδι μετριο κομενο
1 πιπερια φλωρινης σε ροδελες
1 πρασινη πιπερια σε ροδελες
Λιγο ριγανη για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφηνουμε το τηγανι λιγο να καψει και ριχνουμε το λαδι.
Εχουμε ηδη ψιλοκοψει και αλατισει το κρεας και το
ριχνουμε στο καυτο τηγανι.Αφηνουμε να σοταριστει και να ροδισει
αρκετα.Χαμηλωνουμε λιγο τη φωτια και προσθετουμε τα λαχανικα και αφηνουμε να
μαγειρευτουν μεχρι τα λαχανικα μας να μαραθουν,και να μαλακωσουν.Σερβιρουμε
πασπαλιζωντας με λιγο ριγανη.
lixoudis.gr