EYΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
ΥΛΙΚΑ
3 αυγα.
200γρ.ζαχαρη.
200γρ. αλευρι.
½ φακελακι μπεικιν παουντερ.
1 βανιλια.
1 πρεζα αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μιξερ τη ζαχαρη με τα αυγα,να
αφρατεψουν.Προσθετετε σιγα –σιγα και τα
υπολοιπα υλικα ,και συνεχιζετε το ανακατεμα για λιγο ακομα.Στρωνετε
αντικολητικο χαρτι στη φορμα ψησιματος-ταψι-,και αδειαζετε εκει το μειγμα.Ψηνετε
σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 15΄λεπτα.Αφηνετε λιγο να
κρυωσει,ξεφορμαρετε,και κοβετε προσεκτικα στη μεση.