Υλικα
600γρ λαιμό χοιρινό η σπαλα
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο αλεύρι για το παναρισμα
Λίγο λάδι για το τηγάνι
1κουτι μανιτάρια κομμένα φέτες
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 λεμόνια το χυμό τους
Εκτελεση
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες. Αλατοπιπερωνουμε και το παναρουμε στο αλεύρι. Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε το κρέας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές. Λίγο πριν να είναι έτοιμο το κρέας ρίχνουμε στο τηγάνι και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε όλα μαζί,για λίγα λεπτά ακόμα.
Σβήνουμε με το κρασί και το λεμονι και αφήνουμε λίγο να δέσει η σαλτσουλα του. Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή ότι άλλο σάς αρέσει.
lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου