ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές (λαιμος ή σπάλα)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πιπερια πρασινη κομμενη
1 ποτηρι λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πιπερια πρασινη κομμενη
1 ποτηρι λευκό κρασί
1 λεμόνι το χυμο και το ξυσμα του
2 κ.σ μουσταρδα
Αλάτι-πιπέρι-ριγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σβηνουμε με το κρασί. Αφηνουμε λιγο και προσθετουμε τη ντομάτα και τη μουσταρδα ανακατευωντας. χαμηλώνουμε την φωτιά, και αφήνουμε να μαγειρευτει και να να πιεί τα υγρά του και να μείνει με τη σαλτσα του. Τελος
προσθέτουμε το αλάτι,το πιπέρι τη ρίγανη,και το ξυσμα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για άλλα 3-4 λεπτά και σερβιρουμε.
lixoudis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου