ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
125 γρ. βούτυρο
300 γρ. κουβερτούρα
1 φλυτζ.τσ. Αλεύρι
1\2 φλυτζ. Τσα. ζάχαρη
1\2 φλυτζ. Τσα. ζάχαρη
1 κουτ.Γλ. μπεικιν παουντερ
4 αβγά
1 σφηνακι λικέρ με βάση τον καφέ[καλουα,μπευλις,κ.λ.π]
1 φυσιγκιο βανιλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1- χτυπάμε στο μίξερ τα 4 αυγά μαζι με τη ζάχαρη για 3΄περιπου
2- προσθετουμε το βουτηρο και χτυπαμε ξανα αλλα 3΄
3- προσθετουμε στον καδο του μιξερ και τα υπολοιπα υλικα.α.)την λιωμενη κουβερτουρα β)το αλευρι.γ)το μπεικιν δ)το λικερ ε)τη βανιλια.
4- Χτυπαμε όλα τα υλικα μαζι για λιγο.[2-3΄]
5- Αδειαζουμε το μιγμα στο βουτηρωμενο & αλευρωμενο ταψι η΄φορμα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 C για 14΄-15'περίπου.σημειωση.Το γλυκο σχηματιζει μια κρουστα εξωτερικα ενώ εσωτερικα είναι μαλακο,
lixoudis.gr
lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου