ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
ΥΛΙΚΑ
1 Πακετο τορτελινια με κρεας
100 γραμμαρια ζαμπον κομμενο σε κυβους
¼ του κρεμμυδιου ψιλοκομμενο(λιωμμενο)
4 λουριδες μεικον ψιλοκομμενο
2 κουταλιες της σουπας βουτυρο
2 φλυτζανια κρεμα γαλακτος
1 φλυτζανι τριμμενη παρμεζανα η ρεγκατο
αλατι, ½ κουταλακι του γλυκου πιπερι μαυρο σπυρι χοντροσπασμενο
1 κουταλακι του γλυκου ψιλοκομμενο μαιδανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε και στραγγιζουμε τα τορτελινια.Σε ένα τηγανι ζεσταινουμε το βουτυρο και σωταρουμε το κρεμμυδι το μπεικον και το ζαμπον.,για 3-4 λεπτα.Επειτα προσθετουμε την κρεμα γαλακτος ,χαμηλωνουμε τη φωτια και ανακατευουμε να ‘δεσει’ η κρεμα.Τελος προσθετουμε τα τορτελινια με το τυρι ,το αλατι και το πιπερι.Ανακατευουμε να παει η κρεμα παντου ,και σερβιρουμε πασπαλιζωντας με το μαιδανο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου