ΥΛΙΚΑ
-1 Φυλλο μπακαλιαρο ξαρμυρυσμενο κομμενο μεριδες
-2 ξερα κρεμμυδια κομμενα σε φετες
-3 ντοματες τριμμενες η΄ κομμενες φετες
-3 σκελιδες σκορδο
-3 πατατες κομμενες σε λεπτες ροδελες
-1 κουπα ελαιολαδο
-1 κ.σ ψιλοκομμενο μαιδανο
-αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδωνουμε ενα μεγαλο ταψι και εκει μεσα ανακατευουμε τις πατατες με
τα λαχανικα εκτος το ψαρι.
Αλατοπιπερωνουμε προσθετουμε και λιγο νερο και ψηνουμε τις πατατες
για 20' στους 180 C.Κατοπιν προσθετουμε και το ψαρι και ψηνουμε ακομα για 20' περιπου μεχρι να ειναι ετοιμο.
-1 Φυλλο μπακαλιαρο ξαρμυρυσμενο κομμενο μεριδες
-2 ξερα κρεμμυδια κομμενα σε φετες
-3 ντοματες τριμμενες η΄ κομμενες φετες
-3 σκελιδες σκορδο
-3 πατατες κομμενες σε λεπτες ροδελες
-1 κουπα ελαιολαδο
-1 κ.σ ψιλοκομμενο μαιδανο
-αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδωνουμε ενα μεγαλο ταψι και εκει μεσα ανακατευουμε τις πατατες με
τα λαχανικα εκτος το ψαρι.
Αλατοπιπερωνουμε προσθετουμε και λιγο νερο και ψηνουμε τις πατατες
για 20' στους 180 C.Κατοπιν προσθετουμε και το ψαρι και ψηνουμε ακομα για 20' περιπου μεχρι να ειναι ετοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου