ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2 αβγά
1 σφηνάκι ούζο
1 σφηνάκι ξύδι
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
2 σκελίδες σκόρδο
½ φρατζολα ψωμί (μουλιασμένο και στυμμένο, χωρίς κόρα)
1 κ.σ.δυόσμος φρέσκος
1κ.σ.μαιδανο
1κ.σ.μαιδανο
1/2 φλιτζάνι λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε καλα-καλα,όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τον ζυμωμένο κιμά στο ψυγείο για 2 ώρες. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε καυτο λαδι.
lixoudis.gr
lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου