ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΠΑΝΕ
ΥΛΙΚΑ
3 φιλετα κοτοπουλου κομμενα σε μπουκιες
4 κουταλιες της σουπας κορν φλεικς θρυμματισμενα στο μπλεντερ
2 κουταλιες της σουπας σουσαμι
2 αυγα χτυπημενα
4 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο
2 κουταλακια του γλυκου μουσταρδα
1 κουταλακι του γλυκου γουεστερ σος
αλατι-πιπερι-παπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμειγνυουμε σε ένα μπολ το μισο λαδι τη μουσταρδα και τη γουεστερ σος,και ριχνουμε εκει τις μπουκιες κοτοπουλου.Αφηνουμε να μαριναριστουν στο ψυγειο30΄ λεπτα περιπου.Κατοπιν τις στραγγιζουμε και τις στεγνωνουμεΑλατοπιπερωνουμε.και παναρουμε τις μπουκιες ως εξης\ πρωτα στο αυγο ,κατοπιν στα κορν φλεικς ,και τελος στο σουσαμι.Τις τηγανιζουμε σε δυνατη φωτια τις στραγγιζουμε σε απορροφητικο χαρτι και σερβιρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου