-1/2 κιλο πενες(1 πακετο)
-2 κ.σ ρεγγατο τριμμενο
-3 κ.σ κορκοντζολα
-2 κ.σ πεκορινο
-2 κ.σ παρμεζανα
-200 γρ.κρεμα γαλακτος
-αλατι-πιπερι
-μαιδανο για πασπαλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζετε τις πενες σε βραστο αλατισμενο νερο συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,και σουρωνετε.Σε φαρδυ τηγανι η'κατσαρολα σε χαμηλη φωτια βαζετε την κρεμα αφηνετε να ζεσταθει λιγο και προσθετετε τα τυρια.Ανακατευετε και αφηνετε να λιωσουν τα τυρια και τοτε προσθετετε τις πενες.Ανακατευετε να παει παντου η κρεμα,προσθετετε φρεσκοτριμμενο πιπερι,πασπαλιζετε με μαιδανο και σερβιρετε.
lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου