ΑΡΑΚΑΣ
ΥΛΙΚΑ
-1κιλο αρακα
-2 καροτα κομμενα
-2 κολοκυθακια κομμενα
-1 φλυτζανι λαδι
-5 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα
-1 ματσακι ανηθο ψιλοκομμενο
-1 κουτι ντοματακια ψιλοκομμενα
-αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενετε τον αρακα καλα.Βαζετε λιγο νερο σε μια κατσαρολα και προσθετετε όλα τα υλικα.Σιγοβραζετε το φαγητο για 40’ -50’ λεπτα μεχρι να μαλακωσει ο αρακας ..οχι όμως να λιωσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου