ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΜΕΡΙΔΕΣ
-1/2 κιλο λουκανικα χωριατικα
-1 πιπερια πρασινη μετρια
-1 πιπερια κοκκινη μετρια
-1 πρασσο
-2 κρμμυδακια φρεσκα
-2 μετριες ντοματες κομμενες καρε
-αλατι-πιπερι-ριγανη
-1\2 κ.γ μπουκοβο
-1κ.σ μουσταρδα
-1/2 κουπα λαδι.
-500 γρ πενες(1 πακετο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινουμε το λαδι σε ενα φαρδυ τηγανι.Κοβουμε τα λουκανικα και τα λαχανικα.
Σοταρουμε πρωτα για λιγο τα λουκανικα,και επειτα προσθετουμε τις πιπεριες,τα κρεμμυδακια,και το πρασσο.Σοταρομε για λιγο μεχρι να μαραθουν ,και τοτε προσθετουμε και τη ντοματα Προσθετουμε ακομα τα μπαχαρικα και τη μουσταρδα και ανακατευουμε Τελος ,προσθετουμε και ενα φλυτζανι νερο και αφηνουμε να
μαγειρευτει το φαγητο σε χαμηλη φωτια για 10 λεπτα περιπου.
Σε αλλη κατσαρολα ζεσταινουμε νερο και βραζουμε τις πενες συμφωνα με τις οδηγιες που αναγραφονται στο πακετο Αναμιγνειουμε με τα λουκανικα και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου