ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ
8 φετες μπεικον
Αλάτι-πιπέρι
Λεμονι
Λαδι
Καλαμακια ξυλινα(για σουβλακια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδιζουμε και πλενουμε τις γαριδες,ραντιζουμε με λιγο λεμονι και τις καρυκευουμε.Κοβουμε την κάθε φετα μπεικον στη μεση και τυλιγουμε με αυτό την κάθε γαριδα,και τις περναμε στο ξυλινο καλαμακι (σαν σουβλακι )ανα 4 γαριδες.Ψηνουμε στο γκριλ η’ στο τηγανι για 5 λεπτα γυριζοντας τις συχνα.Ραντιζουμε με λαδι και λεμονι και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου