ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο παστουρμα
2 ντοματες ψιλοκομμενες
2 πρασινες πιπεριες μετριες ψιλοκομμενες
2 φλυτζανια τυρι ρεγγατο τριμμενο
1/2 κ.γ μπουκοβο καυτερο
2 κ.σ λαδι
1 πακετο φυλλα κρουστας
λιγο λιωμενο βουτηρο για το αλειμα του φυλλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινετε το λαδι σε μια κατσαρολα και σοταρετε τις πιπεριες να
1/2 κιλο παστουρμα
2 ντοματες ψιλοκομμενες
2 πρασινες πιπεριες μετριες ψιλοκομμενες
2 φλυτζανια τυρι ρεγγατο τριμμενο
1/2 κ.γ μπουκοβο καυτερο
2 κ.σ λαδι
1 πακετο φυλλα κρουστας
λιγο λιωμενο βουτηρο για το αλειμα του φυλλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινετε το λαδι σε μια κατσαρολα και σοταρετε τις πιπεριες να
μαραθουν.Προσθετετε και τη ντοματα με το μπουκοβο.Μαγειρευετε 5-6 λεπτα,και προσθετετε και τον παστουρμα τον οποιο εχετε ψιλοκοψει.Μαγειρευετε αλλα 5' λεπτα,και αποσυρετε.Αφηνετε να κρυωσει.
Απλωνετε τα φυλλα στον παγκο και τα κοβετε σε 5 λωριδες.Παιρνετε μια λωριδα και με το πινελο αλειφετε με βουτηρο.Βαζετε στη μια ακρη μια μικρη κουταλια απο το μειγμα και λιγο απο το τριμμενο τυρι μαζι.Το διπλωνετε σε τριγωνο,και επαναλαμβανετε και με τα υπολοιπα την ιδια διαδικασια.Βουτηρωνετε ενα ταψι και ψηνετε στο φουρνο στους 180' για 20' λεπτα.
Επισης αν δεν τα θελετε στο φουρνο μπορειτε να τα τηγανισετε σε καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν.
Απλωνετε τα φυλλα στον παγκο και τα κοβετε σε 5 λωριδες.Παιρνετε μια λωριδα και με το πινελο αλειφετε με βουτηρο.Βαζετε στη μια ακρη μια μικρη κουταλια απο το μειγμα και λιγο απο το τριμμενο τυρι μαζι.Το διπλωνετε σε τριγωνο,και επαναλαμβανετε και με τα υπολοιπα την ιδια διαδικασια.Βουτηρωνετε ενα ταψι και ψηνετε στο φουρνο στους 180' για 20' λεπτα.
Επισης αν δεν τα θελετε στο φουρνο μπορειτε να τα τηγανισετε σε καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου