ΥΛΙΚΑ
1\2 κιλο μυδια πλυμενα και καθαρισμενα
1 κουπα λευκο κρασι
1 κρεμμυδακι φρεσκο ψιλοκομενο
1 κ-σ λαδι
λιγο ανηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζετε μια κατσαρολα σε δυνατη φωτια.Προσθετετε τα μυδια το λαδι το κρεμμυδι και τον ανηθο.Μετα απο 2΄ προσθεστε και το κρασι.Τα μυδια αρχιζουν τωρα να ανοιγουν σιγα-σιγα ,αφηστε μεχρι να ανοιξουν ολα και αποσυρετε απο τη φωτια.
Αν καποιο δεν ανοιξει το πετατε.
1\2 κιλο μυδια πλυμενα και καθαρισμενα
1 κουπα λευκο κρασι
1 κρεμμυδακι φρεσκο ψιλοκομενο
1 κ-σ λαδι
λιγο ανηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζετε μια κατσαρολα σε δυνατη φωτια.Προσθετετε τα μυδια το λαδι το κρεμμυδι και τον ανηθο.Μετα απο 2΄ προσθεστε και το κρασι.Τα μυδια αρχιζουν τωρα να ανοιγουν σιγα-σιγα ,αφηστε μεχρι να ανοιξουν ολα και αποσυρετε απο τη φωτια.
Αν καποιο δεν ανοιξει το πετατε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου