ΥΛΙΚΑ:
600γρ.κοτοπουλο φιλετο κομμενο μπουκιες.
1/2 φλυτζανι ελαιολαδο
2 μετρια κολοκυθακια κομμεννα <ζαρια>
2καροτα
ψιλοκομμενα
1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
Αλατι+φρεσκοτριμμενο πιπερι
1/2 κ.γ. καρρυ
1/2 κ.γ.κουρκουμα
1 φυλλο δαφνης
3 σπορους καρδαμο
1 λιτρο ζωμο κοτοπουλο η λαχανικων.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε φαρδυα κατσαρολα ζεσταινετε το ελαιολαδο και
σοταρετε ελαφρα το κοτοπουλο.Αφου ροδισει λιγο ριχνετε στην κατσαρολα και τα
λαχανικα,και σοταρετε μαζι με το κοτοπουλο.Προσθετετε και το ρυζι και
ανακατευετε.Τελος ριχνετε στην κατσαρολα
το ζωμο και ολλα τα μπαχαρικα,χαμηλωνετε τη φωτια και σιγοβραζετε το
φαγητο μεχρι το ρυζι να είναι ετοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου