lixoudis(λιχουδης)

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

lixoudis.gr//ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

Υλικα:
2 χοιρινες σπαλομπριζολες γυρω στα 300γρ.η κάθε μια.
Μαριναδα:
½ φλυτζανι ελαιόλαδο
1 σφηνακι λευκο κρασι
1 κ.γ. μουσταρδα
Αλάτι-πιπέρι-σπορους-πιπεριου-
½ κ.γ.παπρικα γλυκια
1 κλαρακι δεντρολιβανο
Εκτελεση:
Βαζετε  τις μπριζολες με τα ολα υλικα της μαριναδας σε ένα μπολ και ανακατευε με τα χερια σας να πανε παντου.Αφηνετε στο ψυγειο για 4-5 ωρες περιπου να μαριναριστουν. Αναβετε φωτια στο μπαρμπεκιου και ψηνετε τις μπριζολες σε μετρια φωτια για 5΄λεπτα περιπου από την κάθε πλευρα ώστε να ψηθουν και να παραμεινουν ζουμερες.

Εναλακτικα εάν δεν εχετε καρβουνα μπορειτε να ψησετε τις μπριζολες στο γκριλ.Σερβιρετε πασπαλιζωντας με ριγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου