ΓΑΡΙΔΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
ΥΛΙΚΑ:
12 τεμ.μεγαλες γαριδες
Χοντρο αλάτι
λαδολεμονο
Για το λαδολεμονο:
χυμό από 2 λεμόνια.
1 φλυτζανι ελαιόλαδο
Εκτελεση:
Αφαιρειτε τα κελυφη από τις
γαριδες όχι όμως τα κεφαλια.Με κοφτερο μαχαιρι χαραζετε τις γαριδες στη ραχη
και αφαιρειτε το(μαυρο)εντερακι.Ετοιμαζετε τη σχαρα με δυνατη φωτια λαδωνετε
και αλατιζετε τις γαριδες,και τις αραδιαζετε πανω στη σχαρα.Ψηνετε τις γαριδες
για 3’λεπτα από την κάθε πλευρα και σερβιρετε στην πιατελα.Ετοιμαζετε το
λαδολεμονο και ραντιζετε με αυτό τις γαριδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου