ΠΑΝΣΕΤΑ
ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο
πανσετακια χοιρινά
2κρεμμυδια
μεγαλα, ξερα, κομμενα σε ροδελες
3σκελιδες σκόρδο
ψιλοκομμενες
½ κιλο φασολακια
στρογγυλα(αμπελοφασουλα)
3 καροτα κομμενα
σε μπαστουνακια(στικ)
2 πατατες
καθαρισμενες κομμενες σε μπαστουνακια
3 μικρα
κολοκυθακια κομμενα σε μπαστουνακια
Αλάτι-πιπέρι
1κ.σ.μουσταρδα
½ φλυτζανι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερωνετε
την πανσετα και μαριναρετε με λιγο λαδι και τη μουσταρδα.Ανακατευετε καλα.Σε
φαρδυ αντικολητικο τηγανι λαδωνετε ελαφρα και βαζετε την πανσετα να ψηθει.Μολις
γυρισετε τις πανσετες προσθετετε στο ιδιο σκευος και πανω στο κρεας τα
κρεμμυδια.Εν τω μεταξυ σε μια κατσαρολα σε βραστο αλατισμενο νερο ζεματατε τα
λαχανικα 7’-10’ λεπτα.Αφερειτε και αφηνετε να στραγγιξουν.Αφερειτε επισης και
την πανσετε από το τηγανι,και προσθετε μαζι με το κρεμμυδι και το σκόρδο και
σοταρετε καλα,μεχρι να καραμελωσουν.Προσθετετε εκει και τα λαχανικα,σοταρετε
και αυτά,3’-4’ λεπτα και σερβιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου