ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΑΛΜΙ
· 1-1\2 κιλο αγριογουρουνο
· 2 ποτηρια κοκκινο κρασι
· 1 καροτο
· 1 ποτηρι κονιακ
· 1 κλαρακι σελινο
· 2 κρεμμυδια
· 1 φλυτζανι λαδι
· 1 φυλλο δαφνης
· Αλάτι-πιπέρι-θυμαρι-δεντρολιβανο
· 1 κουτι ντοματακια ψιλοκομμενα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβετε το κρεας σε μεριδες και το βαζετε σε ένα μπολ.Ριχνετε εκει το κρασι και τα υπολοιπα υλικα,σκεπαζετε και αφηνετε στο ψυγειο,να μαριναριστει το κρεας 12 ωρες.Ζεσταινετε το λαδι και σοταρετε για λιγο το κρεας.Προσθετετε στην κατσαρολα και όλα τα υπολοιπα υλικα και σι γοβραζετε το φαγητο για μια ωρα περιπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου