ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟ
ΥΛΙΚΑ.
-2 κουπες αλευρι
-1/ κουπα σπορελαιο
-1/2 κουπα χυμο πορτοκαλι
-1/2 κουπα ζαχαρη
-2 κ.γ.μπεικιν παουντερ
-1 κ.γ.σοδα δυαλυμενη
-1 σφηνακι κονιακ
-2 καροτα τριμμενα
-2 μηλα τριμμενα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμυγνειετε το χυμο με τη ζαχαρη,το λαδι ,το κονιακ,και ανακατευετε καλα.Στιβετε καλα το καροτο και το μηλο και προσθετετε.Τελος προσθετετε το αλευρι,το μπεικιν και τη σοδα συνεχιζωντας το ανακατεμα.Βουτηρωνετε μια φορμα και την πασπαλιζετε με αλευρι,και ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους για περιπου 45’ λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου