ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
-500γρ πενες(1 πακετο)
-600γρ φιλετο κοτοπουλο κομμενο σε λουριδες
-300γρ μανιταρια ολοκληρα κονσερβα
-1πιπερια πρασινη κομμενη σε λουριδες
-1 πιπερια κοκινη κομμενη σε λουριδες
-3 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
-1σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
-αλατι-πιπερι
-1 ποτηρι λευκο κρασι
-200γρ κρεμα γαλακτος
-1κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο
-1 φλυτζανακι ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τις πενες συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,και σουρωνουμε.
Σε φαρδυ τηγανι ζεσταινουμε το λαδι και σοταρουμε το κοτοπουλο το οποιο εχουμε αλατοπιπερωσει,μεχρι να ροδισει.Προσθετουμε τοτε τις πιπεριες το κρεμμυδι το σκορδο και τα μανιταρια και αφηνουμε να μαραθουν. Σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε .
να εξατμιστει το αλκοολ.Τελος προσθετουμε την κρεμα γαλακτος το μαιδανο και τις πενες
ανακατευουμε και σερβιρουμε.
lixoudis.gr
-500γρ πενες(1 πακετο)
-600γρ φιλετο κοτοπουλο κομμενο σε λουριδες
-300γρ μανιταρια ολοκληρα κονσερβα
-1πιπερια πρασινη κομμενη σε λουριδες
-1 πιπερια κοκινη κομμενη σε λουριδες
-3 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
-1σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
-αλατι-πιπερι
-1 ποτηρι λευκο κρασι
-200γρ κρεμα γαλακτος
-1κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο
-1 φλυτζανακι ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τις πενες συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,και σουρωνουμε.
Σε φαρδυ τηγανι ζεσταινουμε το λαδι και σοταρουμε το κοτοπουλο το οποιο εχουμε αλατοπιπερωσει,μεχρι να ροδισει.Προσθετουμε τοτε τις πιπεριες το κρεμμυδι το σκορδο και τα μανιταρια και αφηνουμε να μαραθουν. Σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε .
να εξατμιστει το αλκοολ.Τελος προσθετουμε την κρεμα γαλακτος το μαιδανο και τις πενες
ανακατευουμε και σερβιρουμε.
lixoudis.gr