Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ 4 μεριδ.
4 Φιλετα κοτοπουλο(1 κιλο περιπου)
1 μικρη κοκκινη πιπερια κομμενη λωριδες
1 μικρη πρασινη πιπερια <<         <<
1 κρεμμυδι ξερο κομμενο
2 ντοματες ωριμες κομμενες κυβακια(καρε)
2 κ.σ ελιες ροδελα
1 κουπα αλευρι
200 γρ.φετα κομμενη σε κυβους
λαδι-αλατι-πιπερι-παπρικα γλυκια-ριγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καρυκευουμε το κοτοπουλο και το αλευρωνουμε.Σε ενα
φαρδυ τηγανι ζεσταινουμε το λαδι και και σοταρουμε το κοτοπουλο
μεχρι να ροδισει.Το βγαζουμε κατα μερος.Βαζουμε στο ιδιο τηγανι τα λαχανικα
εκτος τη ντοματα να μαραθουν λιγο.Ξαναβαζουμε το κοτοπουλο στο τηγανι και προ-
σθετουμε τωρα και τη ντοματα.(προσθετουμε αν χρειαστε λιγο νερο)μαγειρευουμε για 10' περιπου..3' πριν αποσυρουμε προσθετουμε τη φετα και τις ελιες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου