ΥΛΙΚΑ
-250γρ αλευρι κοσκινισμενο
-150γρ ζαχαρη
-100γρ βουτηρο
-2 αυγα
-2κ.γ κανελα
-1κ.γ μπεικιν παουντερ
-1 πρεζα αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και ζυμωνουμε
μια σφιχτη ζυμη.Απλωνουμε τη ζυμη πανω στον παγκο
της κουζινας και κοβουμε τα μπισκοτα με την ειδικη
μεταλλικη φορμα,η' με ποτηρι.Στρωνουμε μεσα στο ταψι
το ειδικο λαδοχαρτο για το φουρνο ,τοποθετουμε εκει τα μπισκοτα
και ψηνουμε εκει σε μετριο φουρνο για περπου 15 λεπτα..Αν θελουμε
πασπαλιζουμε με κανελα.
-250γρ αλευρι κοσκινισμενο
-150γρ ζαχαρη
-100γρ βουτηρο
-2 αυγα
-2κ.γ κανελα
-1κ.γ μπεικιν παουντερ
-1 πρεζα αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και ζυμωνουμε
μια σφιχτη ζυμη.Απλωνουμε τη ζυμη πανω στον παγκο
της κουζινας και κοβουμε τα μπισκοτα με την ειδικη
μεταλλικη φορμα,η' με ποτηρι.Στρωνουμε μεσα στο ταψι
το ειδικο λαδοχαρτο για το φουρνο ,τοποθετουμε εκει τα μπισκοτα
και ψηνουμε εκει σε μετριο φουρνο για περπου 15 λεπτα..Αν θελουμε
πασπαλιζουμε με κανελα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου