Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ

ΥΛΙΚΑ
-600γρ γαλα
-4 κροκοι αυγων
-180γρ ζαχαρη
-2βανιλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλευουμε με το συρμα τη ζαχαρη με τους κροκους να ενωθουν οχι να αφρισει πολυ.
Εχουμε καψει(δεν πρεπει να βρασει) το γαλα και το προσθετουμε λιγο-λιγο στους κροκους,
ανακατευωντας.Τοποθετουμε το μειγμα παλι στη φωτια και ανακατευουμε συνεχεια μεχρι η κρεμα
να δεσει.οχι να βρασει.οταν η κρεμα δεσει προσθετουμε και τη βανιλια και αποσυρουμε ,αλαζουμε σκευος και το τοποθετουμε στην καταψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου