ΥΛΙΚΑ για 3 σαγανακια
-3 φετες απο 100 γρ.η μια τυρι σκληρο για σαγανακι .Μπορειτε να χρησιμοποιησετε κεφαλοτυρι,κε
φαλογραβιερα,λαδοτυρι,ρεγγατο κ.λ.π.
-2 αυγα χτυπημενα ελαφρα
-αλευρι για το παναρισμα
-λαδι για το τηγανισμα
-λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρεχουμε το τυρι για να κολησει καλυτερα το αλευρι και αλευρωνουμε το τυρι.Οπως ειναι αλευρωμενα τα βουταμε στο αυγο και κατευθειαν στο τηγανι σε μετρια φωτια μεχρι να ροδισει αλλα και να μαλακωσει το τυρι.σερβιρουμε με φετες λεμονι.
lixoudis
φαλογραβιερα,λαδοτυρι,ρεγγατο κ.λ.π.
-2 αυγα χτυπημενα ελαφρα
-αλευρι για το παναρισμα
-λαδι για το τηγανισμα
-λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρεχουμε το τυρι για να κολησει καλυτερα το αλευρι και αλευρωνουμε το τυρι.Οπως ειναι αλευρωμενα τα βουταμε στο αυγο και κατευθειαν στο τηγανι σε μετρια φωτια μεχρι να ροδισει αλλα και να μαλακωσει το τυρι.σερβιρουμε με φετες λεμονι.
lixoudis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου