ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
ΥΛΙΚΑ [για 2 ρολλα]
2 φιλετα ψαρονεφρι χοιρινα
1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομενη
150 γραμμαρια γραβιερα η κεφαλοτυρι
1 ντοματα ωριμη σφιχτη
ελαιολαδο
αλατι,πιπερι,μαιδανο,για πασπαλισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και σκουπιζουμε το κρεας.Με ένα βαρυ αντικειμενο χτυπαμε τα φιλετα να ανοιξουν [ κατι σαν σνιτσελ].Κοβουμε το τυρι σε μπαστουνακια και αρχιζουμε το γεμισμα ως εξης.Πρωτα αλατοπιπερωνουμε,επειτα στρωνουμε πρωτα τη ντοματα,τοσκορδο ,και τελος το τυρι.Αφου βαλουμε τα υλικα τυλιγουμε τα φιλετα φτιαχνωντας ρολλακια και στερεωνουμε με οδοντογλυφιδες για να σταθουν και να μην ανοιξουν τα ρολλακια.Τελος τα τοποθετουμε σε λαδωμενο πυριμαχο σκευος και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 180c για 20-25 λεπτα.Όταν είναι ετοιμα σερβιρουμε με ρυζι η πατατες τηγανιτες και πασπαλιζουμε με μαιδανο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου