ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
ΥΛΙΚΑ
1 μεγαλο ψαρονεφρι μισο κιλο περιπου
5-6 φυλλαρακια βασιλικου
2 κ.σ.παρμεζανα τριμμενη
2 κ.σ.λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες
6 φετες προσουτο
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χαραζετε με ένα μαχαιρι το κρεας κατά μηκος ,και χτυπατε ελαφρα να ανοιξει.Αλατοπιπερωνετε και απλωνετε τα φυλλα του βασιλικου.Σε ένα μπολ ανακατευετε την τριμμενη παρμεζανα με τη λιαστη ντομάτα,και το απλωνετε πανω στο κρεας.Τυλιγετε το κρεας ‘ρολο’ και δενετε με τις φετες του προσουτου.Το βαζετε σε βουτηρωμενο πυρεξ και ψηνετε στους 180 βαθμους για μιση ωρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου