Συκώτι μοσχαρίσιο τηγανιτό
Υλικά :
2-3 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο(600-700γρ περιπου)
1 ποτήρι γάλα
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
αλάτι+ πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
εκτελεση:
Κοβουμε το συκωτι σε μεγαλα κομματια και και το βαζουμε
σε ένα μπολ με το γάλα για μιση ωρα.
Στραγγίζουμε και αλατοπιπερωνουμε.
Αλευρωνουμε τα
συκωτια (τιναζουμε να φυγει το πολύ αλευρι) και τηγανίζουμε σε μέτρια προς
δυνατή φωτιά. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές3΄-4΄η κάθε πλευρα,και
στραγγιζουμε σε αποροφητικο χαρτι.Σερβιρουμε με πατατουλες τηγανιτες ,πουρε,η
λαχανικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου