ΥΛΙΚΑ:
1 Πακετο με δυο φυλλα σφολιατας χονδρα για πιτες.
6 φετες τυρι του τοστ
6 φετες ζαμπον(αν θελετε εχτρα γεμιση μπορειτε να βαλετε παραπανω τυρι
και ζαμπον)
½ φλυτζανι μαργαρινη λιωμμενη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεπαγωνετε τα φυλλα και τα απλωνετε πανω στον παγκο.Στρωνετε πανω στο φυλλο τη
μιση ποσοτητα από τα τυρια και το ζαμπον και
τυλιγετε σε μεγαλο ρολλο.Κανετε το ιδιο και με το άλλο φυλλο.Με πινελο αλειφετε τη λιωμενη μαργαρινη πανω στα
φυλλα και ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο 180 βαθμους για μιση ωρα περιπου μεχρι
να ροδισουν.
lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου