Φέτα τυλιχτή σε φυλλο με σάλτσα μελιού
ΥΛΙΚΑ:
4 κομμάτια
φέτας 100γρ η κάθε μια περίπου
4 φύλλα
κρούστας
σουσάμι
λιγο μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Διπλωνετε το
κάθε φύλλο κρούστας στη μέση. Στο κέντρο
τους τοποθετείτε τη φέτα. Δίπλώνετε σαν να εναι φάκελος ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε
ελαφρα το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια
μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να μαλακωσει το τυρι.
Τα βγάζετε σε απορροφητικό χαρτί.Σερβιρετε περιχυνωντας
με λιγο μελι και πασπαλιζωντας με σουσαμι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου