Αυγά με
παστουρμά
Υλικά:
3 φρεσκα αυγά
4-5 φέτες παστουρμά
Βουτηρο η΄Ελαιόλαδο
½
ντομάτα κομμένη σε φέτες
4 λωριδες πρασινη πιπερια
Αλάτι- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε ελαφρα το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον
παστουρμά την πιπερια και την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 3’-4΄λεπτά.
Σπάμε με προσοχή τα αυγά σε ένα μπολ
και αλατοπιπερώνουμε. Αδειαζουμε προσεκτικα τα αυγα στο τηγανι και μαγειρεύουμε
για άλλα 5΄-6΄λεπτά ακομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου