lixoudis(λιχουδης)

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

lixoudis.gr//Χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη στη σχάρα



Χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη στη σχάρα
ΥΛΙΚΑ:.
1 κιλο πανσετα χοιρινη κομμενη για σχαρα
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα σε μια μπασίνα:
 Υλικα:
       200 γρ. μουστάρδα απαλή,
       1κ.γ.παπρικα γλυκια
       ½ κ.γ.δεντρολιβανο
         1 σφηνακι λευκο κρασι
2-3 κλαρακια φρεσκο θυμαρι
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατευετε όλα τα υλικα της μαριναδας και προσθετετε την πανσετα.Ανακατευετε να παει η μαριναδα παντου σε ολο το κρεας,και αφηνετε στο ψυγειο 2-3 ωρες τουλαχιστον.Αναβετε τη θρακα και ψηνετε σε δυνατη φωτια για 8’-10’λεπτα και από τις δυο πλευρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου