1κιλο συκωτακια
πουλιων
1 ξερο κρεμμυδι
ψιλοκομμενο
1 σκελίδα σκόρδο
ψιλοκομμενη
½ πρασινη
πιπερια κομμενη ροδελες
1ωριμη ντομάτα
κομμενη καρε
1 κ.σ.μουστσρδα
1 ποτηρακι λευκο
κρασι
½ φλυτζανι ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινετε σε
κατσαρολα το λαδι και σοταρετε το κρεμμυδι,το σκόρδο,την πιπερια.Προσθετετε και
τα συκωτακια και σοταρετε μεχρι να ροδισουν.Σβηνετε με το κρασι.Αφηνετε λιγο να
εξατμιστει ,και ριχνετε στην κατσαρολα τη ντομάτα.Αφηνετε λιγο να σοταριστει
,προσθετετε τη μουσταρδα,το αλατοπιπερο,και λιγο νερο.Σκεπαζετε και σιγοβραζετε
το φαγητο για μιση ωρα περιπου.Ετοιμαζετε και τον πουρε
και σερβιρετε.
lixoudis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου