Γλυκιά κολοκύθα ψητή με ζάχαρη και κανέλα
Υλικά :
Μια κολοκύθα κίτρινη.
1 φλυτζανι ζάχαρη.
1 κ.σ κανέλα.
2 κ.σ βούτυρο λιωμένο.
Εκτέλεση :
Κόβουμε σε μικρές φέτες την κολοκύθα, και αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια. Ραντίζουμε με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα.
Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί, και απλώνουμε την κολοκύθα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για σαράντα περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρουμε με παγωτό ή σαντιγί,ή γιαούρτι.
#lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου