YΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
1 κιλο μανιταρια( Champignon)
200 γρ.φρεσκο βουτηρο η μαργαρινη
3 σκελιδες σκόρδο λιωμενο
1 κ.σ. μαιδανο ψιλοκομμενο
½ κ.γ.εστραγκον αποξηραμενο
1κ.σ.μουσταρδα
Αλάτι,φρεσκοτριμμενο πιπέρι.
1 φλυτζανι φρυγανια τριμμενη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφερουμε από τα μανιταρια τα
κοτσανακια,και προσεχουμε τα μανιταρια να είναι καθαρα.Αν όχι καθαριζουμε
προσεκτικα με βρεγμενη πετσετουλα.
Ετοιμαζουμε το βουτηρο ως εξης.Σε ένα μπολ αφηνουμε το βουτηρο να μαλακωσει αρκετα.Προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα (αλατοπιπερο,σκόρδο,εστραγκον,μουσταρδα,μαιδανο,)και ανακατευουμε.Γεμιζουμε με το βουτηρο τα μανιταρια πασπαλιζουμε με φρυγανια,τοποθετουμε σε ταψι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο 180 βαθμους για 10’-15΄λεπτα.
lixoudis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου