ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
600 gr κρεμα γαλακτος
100 gr γαλα
60 γραμμαρια ζαχαρη
2 φυλλα ζελατινης
200 γραμμαρια κουβερτουρα σπασμενη κομματακια.
1 κουταλακι του γλυκου κανελα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε το γαλα με την κρεμα γαλακτος,τη σοκολατα ,και τη μιση κανελα,ανακατευοντας συνεχως.Μολις το μειγμα αρχισει να φουσκωνει,το αποσυρουμε από τη φωτια,και προσθετουμε τα φυλλα ζελατινης,αφου προηγουμενως τα εχουμε μαλακωσει σε κρυο νερο.Αφηνουμε το μειγμα να κρυωσει ανακατευωντας σταδιακα και το μοιραζουμε σε ατομικα μπολ.Τα βαζουμε στο ψυγειο για 6-7 ωρες τουλαχιστον.Σερβιρουμε πασπαλιζωντας με την υπολοιπη κανελα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου