-ΥΛΙΚΑ:
- 600 γρ τριμμενο τυρι ρεγγατο
-3 κ.σ κορν φλαουερ
-3 ασπραδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Xτυπατε τα ασπραδια σε σφιχτη μαρεγκα και προσθετετε το τυρι και το κορν φλαουρ οσο παρει,για μια ζυμη σφιχτη. Ζυμωνετε.Πλαθετε μπαλακια ομοιομορφα και τα τοποθειτε στο ψυγειο για μιση ωρα να σταθουν η' ακομη και στην καταψυξη.Τηγανιζετε τις κροκετες σε μπολικο και καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν και τις τοποθετειτε σε αποροφητικο χαρτι
- 600 γρ τριμμενο τυρι ρεγγατο
-3 κ.σ κορν φλαουερ
-3 ασπραδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Xτυπατε τα ασπραδια σε σφιχτη μαρεγκα και προσθετετε το τυρι και το κορν φλαουρ οσο παρει,για μια ζυμη σφιχτη. Ζυμωνετε.Πλαθετε μπαλακια ομοιομορφα και τα τοποθειτε στο ψυγειο για μιση ωρα να σταθουν η' ακομη και στην καταψυξη.Τηγανιζετε τις κροκετες σε μπολικο και καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν και τις τοποθετειτε σε αποροφητικο χαρτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου