ΥΛΙΚΑ
-1 κιλο πατζαρια
-ελαιολαδο
-ξυδι
-1 σκελιδα σκορδου
-αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα πατζαρια ,χωριζουμε τους βολβους απο τα φυλλα,τα πλενουμε και τα ριχνουμε μαζι με τη φλουδα σε μπολικο αλατισμενο νεροΟταν μαλακωσουν αρκετα οι βολβοι ριχνουμε στο νερο και τα φυλλα και βραζουμε 10' λεπτα ακομη..Σουρωνουμε και αφηνουμε να στραγγιξουν.Ξεφλουδιζουμε τους βολβους και τα κοβουμε σε ροδελες.Στρωνουμε σε πιατελα τα φυλλα και απο πανω τοποθετουμε τους τεμαχισμενους βολβους.Περιχυνουμε με ελαιολαδο και πασπαλιζουμε με το ψιλοκομμενο σκορδο το αλατι το ξυδι και σερβιρουμε.
-1 κιλο πατζαρια
-ελαιολαδο
-ξυδι
-1 σκελιδα σκορδου
-αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα πατζαρια ,χωριζουμε τους βολβους απο τα φυλλα,τα πλενουμε και τα ριχνουμε μαζι με τη φλουδα σε μπολικο αλατισμενο νεροΟταν μαλακωσουν αρκετα οι βολβοι ριχνουμε στο νερο και τα φυλλα και βραζουμε 10' λεπτα ακομη..Σουρωνουμε και αφηνουμε να στραγγιξουν.Ξεφλουδιζουμε τους βολβους και τα κοβουμε σε ροδελες.Στρωνουμε σε πιατελα τα φυλλα και απο πανω τοποθετουμε τους τεμαχισμενους βολβους.Περιχυνουμε με ελαιολαδο και πασπαλιζουμε με το ψιλοκομμενο σκορδο το αλατι το ξυδι και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου