Υλικα για 1ψαρι 300-400gr.
2 κ.σ ηλιελαιο,2 κ.σ σογια σος,1 κ.σ χυμο λαιμ,1 κ.σ χυμο πορτοκαλι,1 κ.σ χυμο τζιντζερ 1 κ.γ σησαμελαιο,1\4 κ.γ σκορδο,1\4 κ.γ πιπερι καγιεν.
Χτυπαμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ και καλυπτουμε με αυτο το ψαρι.Μαριναρουμε για 15'-20' και σερβιρουμε με ψιλοκομενο κρεμυδι και λαδολεμονο.
2 κ.σ ηλιελαιο,2 κ.σ σογια σος,1 κ.σ χυμο λαιμ,1 κ.σ χυμο πορτοκαλι,1 κ.σ χυμο τζιντζερ 1 κ.γ σησαμελαιο,1\4 κ.γ σκορδο,1\4 κ.γ πιπερι καγιεν.
Χτυπαμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ και καλυπτουμε με αυτο το ψαρι.Μαριναρουμε για 15'-20' και σερβιρουμε με ψιλοκομενο κρεμυδι και λαδολεμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου