Υλικα για 4 ατομα
1 κιλο πατζαρια
2 κ-σ ελαιολαδο
2 κ-σ ξυδι
2 σκελιδες σκορδο
αλατι-πιπερι
Εκτελεση
Κοψτε και ξεχωριστε τους βολβους απο τα φυλλα, τα χοντρα κοτσανια τα πετατε.Πλυντε τα καλα και βραζετε σε μπολικο νερο 20' περιπου.Αφου βρασουν αφαιρειτε την εξωτερικη φλουδα ψιλοκοψτε τα πατζαρια, το σκορδο τα περιχυνετε με το ελαιολαδο και το ξυδι.Αν θελετε διπλα μπορειτε να προσθεσετε σκορδαλια του παει πολυ.
1 κιλο πατζαρια
2 κ-σ ελαιολαδο
2 κ-σ ξυδι
2 σκελιδες σκορδο
αλατι-πιπερι
Εκτελεση
Κοψτε και ξεχωριστε τους βολβους απο τα φυλλα, τα χοντρα κοτσανια τα πετατε.Πλυντε τα καλα και βραζετε σε μπολικο νερο 20' περιπου.Αφου βρασουν αφαιρειτε την εξωτερικη φλουδα ψιλοκοψτε τα πατζαρια, το σκορδο τα περιχυνετε με το ελαιολαδο και το ξυδι.Αν θελετε διπλα μπορειτε να προσθεσετε σκορδαλια του παει πολυ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου