ΥΛΙΚΑ
-2 Κουτια μανιταρια κομμενα κονσερβας
-10 φετες μπεικον
-5φετες ζαμπον
-250 γρ τυρι τριμμενο ρεγγατο
-1 πιπερια πρασινη
-1 σκλιδα σκορδο
-200γρ κρεμα γαλακτος
-3 αυγα
-αλατι-πιπερι
-1 πακετο φυλλο κρουστας
- λιγο βουτηρο για το αλειμα του φυλλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινουμε λιγο λαδι σε ενα τηγανι και σοταρουμε ελαφρα τα αλλαντικα και την πιπερια το σκοδο αφου τα εχουμε ψιλοκοψει μαζι με τα μανιταρια..Βουτηρωνουμε ενα-ενα τα τα μισα φυλλα και τα στρωνουμε σε επισης βουτηρωμενο ταψι.Τωρα ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και τα απλωνουμε στο ταψι.Τελος σκεπαζουμε με τα υπολοιπα φυλλα και ψηνουμε για 45'-50' λεπτα στους 180 βαθμους κελσιου
-2 Κουτια μανιταρια κομμενα κονσερβας
-10 φετες μπεικον
-5φετες ζαμπον
-250 γρ τυρι τριμμενο ρεγγατο
-1 πιπερια πρασινη
-1 σκλιδα σκορδο
-200γρ κρεμα γαλακτος
-3 αυγα
-αλατι-πιπερι
-1 πακετο φυλλο κρουστας
- λιγο βουτηρο για το αλειμα του φυλλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινουμε λιγο λαδι σε ενα τηγανι και σοταρουμε ελαφρα τα αλλαντικα και την πιπερια το σκοδο αφου τα εχουμε ψιλοκοψει μαζι με τα μανιταρια..Βουτηρωνουμε ενα-ενα τα τα μισα φυλλα και τα στρωνουμε σε επισης βουτηρωμενο ταψι.Τωρα ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και τα απλωνουμε στο ταψι.Τελος σκεπαζουμε με τα υπολοιπα φυλλα και ψηνουμε για 45'-50' λεπτα στους 180 βαθμους κελσιου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου