ΠΑΤΣΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
Υλικα:
1 μοσχαρισιο ποδι
1 ξερο ολοκληρο κρεμμυδι καθαρισμενο
3 σκελιδες σκόρδο ολοκληρες
½ φλυτζανι ξυδι
1λεμονι το χυμο του
Αλάτι-πιπέρι-μπουκοβο
Μερικους σπορους μαυρο πιπέρι
Εκτελεση:
Πλένουμε το ποδι και το βαζουμε στην κατσαρολα να
βρασει για 10΄λεπτα.Αδειαζουμε το νερο και ξεπλενουμε καλα . Το ξαναβαζουμε στην
κατσαρολα να βρασει με καθαρο νερο
προσθετωντας και όλα τα υπολοιπα υλικα.Αφηνετε το ποδι να
σιγοβραζει για μια ωρα περιπου μεχρι το κρεας να βγαινει ευκολα από το
κοκαλο.Κοβετε το κρεας με το μαχαιρι σε μικρα κοματακια και το ριχνετε στην κατσαρολα.Συνεχιζετε το μαγειρεμα για
15΄λεπτα ακομα.Σερβιρετε και προσθεστε στο πιατο λιγο ακομα μπουκοβο και ξυδι… και απολαυστε!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ::Πατσας σουπα(εδω)
Η συνταγη ηταν ΑΡΙΣΤΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλή συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ άποψη μου επιδει το κάνω συνέχεια το πατσά. Θέλει τουλάχιστον 3 με 4 ώρες
ΑπάντησηΔιαγραφήesti akrivos.....
ΔιαγραφήΕαν εχεις χυτρα θελει μια ωρα ..με κατσαρολα 3 και 4
ΔιαγραφήΤις τρίχες από το πόδι πώς τής καθαρίζουμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΞύρισμα και ξέπλυμα μετά. Το καψάλισμα στο γκαζάκι αφήνει κατάλοιπα 🙂
ΔιαγραφήΞυρισμα και καθαρισμα οπωσδηποτε
ΑπάντησηΔιαγραφή