ΓΑΥΡΟΣ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
·
1 κιλό γαύρο καθαρισμένο
·
2 λεμονια το χυμο τους
·
2 σκελιδες σκορδο
ψιλοκομμένες
·
Ρίγανη
·
Πιπέρι-αλάτι
·
Λιγο δεντρολιβανο
·
½ φλυτζανι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετουμε το γαυρο σε ένα
ταψι,προσθετωντας και τα υπολοιπα υλικα.Ανακατευετε ,και τον απλωνετε ομορφα
στο ταψι.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και
ψήνουμε για 10’-15’ λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC
Αν χρειαστεί, στην πορεία του
ψησίματος προσθέτουμε και λίγο νερό.
lixoudis
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου