ΥΛΙΚΑ: για 4-6 ατομα
1 κιλο λουκανικα χωριατικα
10 φετες παστουρμα
1πρασινη πιπερια κομμενη ροδελες
1ωριμη μεγαλη ντοματα κομμενη σε κυβους
1/2 κ-γ μπουκοβο καυτερο
ριγανη-θυμαρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κοβετε τα λουκανικα σε μεγαλες μπουκιες και τα σοταρετε στο τηγανι να παρουν χρωμαΠροσθετετε και τον παστουρμα τον οποιο εχετε κοψει σε μεγαλες μπουκιες και τις πιπεριες.Σοταρετε ακομα λιγο και προσθετετε τη ντοματα και τα μπαχαρικα.Αφηνετε λιγο να ζεσταθει και η ντοματα να βγαλει ζουμακι οχι ομως να λιωσει και αποσυρετε..
1 κιλο λουκανικα χωριατικα
10 φετες παστουρμα
1πρασινη πιπερια κομμενη ροδελες
1ωριμη μεγαλη ντοματα κομμενη σε κυβους
1/2 κ-γ μπουκοβο καυτερο
ριγανη-θυμαρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κοβετε τα λουκανικα σε μεγαλες μπουκιες και τα σοταρετε στο τηγανι να παρουν χρωμαΠροσθετετε και τον παστουρμα τον οποιο εχετε κοψει σε μεγαλες μπουκιες και τις πιπεριες.Σοταρετε ακομα λιγο και προσθετετε τη ντοματα και τα μπαχαρικα.Αφηνετε λιγο να ζεσταθει και η ντοματα να βγαλει ζουμακι οχι ομως να λιωσει και αποσυρετε..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου