ΥΛΙΚΑ:
500 γρ.κιμα κοτοπουλο
1 κουπα δημητριακα
1 κ-σ μουσταρδα
1 φλυτζανι τριμμενο τυρι ρεγγατο
1 σκελιδα σκορδο λιωμενη
3 αυγα
1 κ-σ μαιδανο ψιλοκομμενο
αλατι,πιπερι,παπρικα γλυκια
λιγο γαλα,φρυγανια
λαδι για το τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μουλιαζετε τα δημητριακα σε λιγο γαλα..Εχετε τον κιμα σε ενα μπολ και προσθετετε τα υλικα εκτος του ενος αυγου και της φρυγανιας τα οποια κραταμε για το παναρισμα.
Ανακατευετε ολα τα υλικα μαζι.Πλαθετε με το μιγμα τις κροκετες τις περνατε πρωτα απο το αυγο επειτα απο τη φρυγανια.Τηγανιζετε τις κροκετες μεχρι να ροδισουν.
500 γρ.κιμα κοτοπουλο
1 κουπα δημητριακα
1 κ-σ μουσταρδα
1 φλυτζανι τριμμενο τυρι ρεγγατο
1 σκελιδα σκορδο λιωμενη
3 αυγα
1 κ-σ μαιδανο ψιλοκομμενο
αλατι,πιπερι,παπρικα γλυκια
λιγο γαλα,φρυγανια
λαδι για το τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μουλιαζετε τα δημητριακα σε λιγο γαλα..Εχετε τον κιμα σε ενα μπολ και προσθετετε τα υλικα εκτος του ενος αυγου και της φρυγανιας τα οποια κραταμε για το παναρισμα.
Ανακατευετε ολα τα υλικα μαζι.Πλαθετε με το μιγμα τις κροκετες τις περνατε πρωτα απο το αυγο επειτα απο τη φρυγανια.Τηγανιζετε τις κροκετες μεχρι να ροδισουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου