Υλικα:
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
αλάτι -Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ φλιτζανι ελαιόλαδο
2 φλυτζανια ρεβίθια (βρασμενα)
1 μέτριο καρότο τρμμενο
1 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
1 μικρο ματσακι ρόκα
Σε
ένα μικρό μπολ βαζετε το ελαιόλαδο,το ξυδι, και
ανακατέυετε μαζί το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφηνετε λιγο στο ψυγειο
να αρωματιστει το ελαιόλαδο.
Μπορειτε αν θελετε να αντικαταστησετε τον τονο με
εξισου γευστικα αποτελεσματα με μαριναρισμενογαυρο η΄ αντζουγιες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου